VIDEO // Explozie la bordul unui petrolier andocat într-un port din Coreea de Sud

0
1169

O puternică explozie, produsă la bordul unui petrolier andocat într-un port sud-coreean, a provocat un imens incendiu care s-a propagat sâmbătă la un alt vas, făcând 18 răniţi, conform autorităţilor sud-coreene, citate de AFP. La bordul petrolierului se aflau 25 de persoane, 10 dintre care erau cetățeni ai Federației Ruse.

În urma deflagrației, 18 persoane au fost rănite, între care una se află în stare critică. Nouă dintre răniţi sunt sud-coreeni. Naţionalitatea celorlalţi trei nu este deocamdată cunoscută.

Nava de transport de produse petroliere, cu o capacitate de 25. 881 de tone, a luat foc în urma unei explozii în jurul orei locale 10:51, în timp ce era andocată pe cheiul Yeompo din Ulsan, conform agenţiei de presă Yonhap.

Potrivit Yonhap, în total, 25 de persoane, rezidenţi străini, se aflau la bordul navei Stolt Groenland, înregistrate în Insulele Cayman, însă toate au fost salvate, potrivit autorităţilor. Potrivit agenţiilor de presă ruse, printre membrii echipajului sunt şi cetăţeni ruşi şi filipinezi.

mai mult la :  deschide.md

Lasă un răspuns