Anul trecut, peste 15 milioane de turisti au vizitat Coreea de Sud, aceasta tara fiind in topul primelor 20 de tari cu cel mai mare numar de vizitatori la nivel mondial. Chiar daca majoritatea turistilor provin din tarile vecine – China (aproape 5 milioane de persoane), Japonia (circa 3 milioane de vizitatori) si Taiwan (peste 1 milion de turisti), din 2010 si pana in prezent din ce in ce mai multi europeni sunt interesati de tara asiatica. Principalele atractii o reprezinta gradul mare de tehnologizare, frumusetile naturale si asa numitul „Korean Wave” – pop culture. E.S. Dl. KIM Eun-joong, ambasadorul Republicii Coreea la Bucuresti, a facut, pentru Wall-Street, trei recomandari pentru o vacanta in Coreea de Sud.

Seul este cel mai mare oras si capitala Coreei de Sud de peste 600 de ani, fiind totodata a doua cea mai mare zona metropolitana din lume, dupa Tokyo, cu 20 de milioane de locuitori. De la stabilirea Republicii Coreea in 1948, a fost capitala acestei tari, cu exceptia unei scurte perioade de timp in timpul Razboiului Coreei. Este situat in nord-vestul tarii, sub linia de demarcatie, pe raul Han.

„Desi este unul dintre cele mai moderne orase din lume, Seul are si multe atractii traditionale, cum ar fi palate si temple budiste. In plus, in aproprierea raului Han, turistii se pot delecta in numeroase parcuri si zone verzi”, explica diplomatul sud-coreean.

mai mult la :  www.wall-street.ro

Lasă un răspuns