Kim Yong Ho, ES Ambasadorul Rep. Coreea in Romania | Guerrilla de dimineață

Avem onoarea de a il avea in Guerrilla de Dimineata pentru un interviu in exclusivitate pe Kim Yong Ho, ES Ambasadorul Republicii Coreea in Romania. Vorbim despre K-pop, despre calatorii, bucataria coreeana si despre Korea Corner.

Ambasada Republicii Coreea în România și Centrul de Studii Româno – Coreene din cadrul Universității Româno – Americane, împreună cu sprijinul Korea Foundation, vor găzdui seria de evenimente ce marchează deschiderea primului proiect Korea Corner în România, în perioada 28-29 mai 2021.

Deschiderea oficială a Korea Corner începe vineri, 28 mai, orele 15:30, cu momente artistice și evenimente deosebite – începând cu Samulnori, un moment muzical tradițional coreean, până la dansuri K-pop contemporane, dar și o expoziție specială intitulată „Bojagi & Beyond”, inspirată de arta textilă tradițională coreeană cu același nume, Bojagi.

Cea de-a doua zi, sâmbătă, 29 mai, între orele 10:00 și 12:45, va cuprinde o serie de ateliere dedicate culturii coreene, care vă vor oferi posibilitatea de a crea evantaie și măști tradiționale coreene. Accesul la aceste ateliere se va face doar cu înscriere în prealabil.

Lasă un răspuns