Kim Yong Ho, ES Ambasadorul Rep. Coreea in Romania | Guerrilla de dimineață

Avem onoarea de a il avea in Guerrilla de Dimineata pentru un interviu in exclusivitate pe Kim Yong Ho, ES Ambasadorul Republicii Coreea in Romania. Vorbim despre K-pop, despre calatorii, bucataria coreeana si despre Korea Corner.

Ambasada Republicii Coreea în România și Centrul de Studii Româno – Coreene din cadrul Universității Româno – Americane, împreună cu sprijinul Korea Foundation, vor găzdui seria de evenimente ce marchează deschiderea primului proiect Korea Corner în România, în perioada 28-29 mai 2021.

Deschiderea oficială a Korea Corner începe vineri, 28 mai, orele 15:30, cu momente artistice și evenimente deosebite – începând cu Samulnori, un moment muzical tradițional coreean, până la dansuri K-pop contemporane, dar și o expoziție specială intitulată „Bojagi & Beyond”, inspirată de arta textilă tradițională coreeană cu același nume, Bojagi.

Cea de-a doua zi, sâmbătă, 29 mai, între orele 10:00 și 12:45, va cuprinde o serie de ateliere dedicate culturii coreene, care vă vor oferi posibilitatea de a crea evantaie și măști tradiționale coreene. Accesul la aceste ateliere se va face doar cu înscriere în prealabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.