Bătălia electorală pentru diaspora | „Țara mea”, prima revistă cu mesaje putiniste și antioccidentale distribuită în comunitățile de români

1
201

Un ziar cu teorii putiniste și antioccidentale care preia teme vechi de pe vremea „referendumului pentru familie” a invadat diaspora românească. Revista este publicată la București și este distribuită gratuit prin „bunăvoința” patronilor de magazine. Unii nici nu știu ce conține.

„Statul ne vrea copiii cu gelozie. Vrea să îi transforme în instrumente docile pentru instalarea secularismului și a agendei lui, inclusiv destrămarea familiei.”

Așa începe primul articol din cea mai nouă revisă de limba română pentru diaspora. „Țara mea” este o publicație distribuită gratuit în majoritatea țărilor cu o populație românească semnificativă.

Publicația este tipărită de un site ultraconservator și ajunge la public prin patroni de mici afaceri, români sau est-europeni. Este un instrument pentru viitoare alegeri, spun politologii. România are în diaspora, conform datelor oficiale, peste 5 milioane de cetățeni.

romania.europalibera.org/

Conform casetei redacționale, revista apare sub egida Familia Ortodoxă și îi are ca autori pe Radu Ursan, Petrișor Peiu, Adrian Pătrușcă, Adrian Cimpoi, Ioana Crețu, Andrei Niculae, Virgiliu Gheorghe și Adrian Popa.

Majoritatea autorilor publică și la site-urile R3media sau Activenews, frecvent restricționate pe rețelele de socializare pentru propagare de informații false.

1 COMENTARIU

  1. Este un lucru de regretat ca aceste publicatii si-au infipt niste iesiri extremiste si antioccidentale in subconstientul romanilor din diaspora. Comunitatea romaneasca ar trebui sa fie rasplatati pentru toate sacrificiile si contributia lor in tara de adoptie si nu sa fie atacata de acesti actori obscuri din Romania. Sper ca aceasta publicatie va avea un succes minor si va disparea curand.

Lasă un răspuns